L'empresa Llet Nostra i el grup de música Teràpia de Shock han recollit 3.620 litres de llet a favor del Banc dels Aliments de les Comarques de Girona, amb la campanya «#APROP. A prop del que ens envolta, a prop de la nostra gent...» que han dut a terme conjuntament.

En el marc d'aquesta col·laboració, al setembre es va dur a terme una campanya a través de les xarxes socials consistent que cada «m'agrada» rebut a Twitter es transformava en un got de llet donat per l'empresa catalana Llet Nostra. Va ser el mateix grup de la Garrotxa qui va decidir que l'acció solidària fos a favor del Banc dels Aliments de Girona, tal com ahir va recordar aquesta entitat sense ànim de lucre.

D'aquesta manera, i durant aproximadament els deu dies que va durar la campanya, es van aconseguir els 3.620 litres de llet que ahir es van fer arribar al magatzem del Banc dels Aliments de les Comarques de Girona. L'anunci de la quantitat aconseguida el van dur a terme els membres de Teràpia de Shock durant el concert que van oferir el 2 d'octubre a Sant Fruitós del Bages, dintre del «Benet Games: esport, natura i música».