Cassà de la Selva ha programat, per als dies 21 i 22 d'octubre dos actes en el marc del Correllengua. La novetat principal d'aquest any, organitzada per la secció local de l'Assemblea, és la primera ruta dels Països Catalans, que consistirà en un recorregut per diverses places del municipi, cadascuna tematitzada amb un territori diferent dels Països Catalans. A cada plaça hi haurà un tast de beguda i menjar típic de la zona acompanyat d'una actuació amb músiques d'aquell indret. L'itinerari finalitzarà al parc de l'Estació, on hi haurà l'anomenada «plaça dels Països Catalans», amb l'actuació de Cesk Freixas, a banda d'un tast de cervesa i botifarra a la brasa amb tomata.

La ruta començarà a les 19 hores a l'anomenada «plaça del Principat» que serà a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, on hi haurà un tast de ratafia, carquinyolis i l'actuació de Xevi Vallès i Anna Pérez. Seguidament s'anirà a la «plaça de les Illes Balears» (plaça Petita) on es podrà fer un tast de pomada, Quelis amb sobrassada i hi haurà l'actuació de Xevi Vallès i Laura Pagès. L'itinerari finalitzarà a la «plaça dels Països Catalans», on hi haurà sopar de botifarra a la brasa i pa amb tomata i l'actuació de Cesk Freixas amb el format duet. Els tiquets ja es poden comprar per 10 euros al bar del Centre Recreatiu. També se'n vendran el mateix dia per 12 euros.

El divendres 21 d'octubre, a les 20 hores, hi haurà el primer acte del Correllengua, que comptarà amb el concert de la coral infantil L'Esclop i la secció d'inicis de la Jove Orquestra de Cassà i la presentació del Voluntariat per la Llengua. L'acte és organitzat conjuntament entre el Servei Comarcal de Català del Gironès i l'Ajuntament de Cassà.

Els actes del Correllengua ?coincideixen en un cap de setmana amb una elevada activitat al municipi. Des de divendres hi haurà les jornades gastronòmiques Tasta la botifarra a diversos establiments del poble i el dissabte 22 hi haurà el sopar popular de la botifarra de Cassà al passeig Vilaret.