Un pare de Blanes assegura que la seva exparella té segrestada la seva filla de 8 anys a Sant Petersburg (Rússia) des del setembre. Carlos Salgado diu que la dona es va emportar la nena el dia abans del judici, on s'havia de determinar la custòdia de la nena, i que estava fixat per al dia 13 de setembre. Salgado va més enllà, i assegura que no pot veure la seva filla des del gener "per l'incompliment continuat de la mare de la nena en el règim de visites que estava fixat".

Aquest règim, segons el pare, li permetia veure la nena la meitat del temps, i fixava una pensió que assegura que "no ha deixat de pagar en cap moment". Amb tot, Salgado carrega contra els jutjats perquè no li van fer cas quan, alertat per les intencions de la mare, va demanar que prohibissin la sortida del país de la nena. A més, el pare diu que en cap moment va autoritzar que se li fes el passaport a la nena. Ha presentat diverses denúncies, que recull en el blog carodisalgado.com.

El judici per la custòdia de la nena es va celebrar el 19 d'octubre sense la presència de la mare, que tampoc s'havia presentat a les dues citacions anteriors. La primera de les vistes, estava fixada per el dia 13 de setembre. Després d'una investigació, els Mossos van saber que la mare havia agafat un vol cap a Roma el dia 12, just abans del judici. Segons va explicar Salgado la policia es va posar en contacte amb un home vinculat a la mare que va ser qui va comunicar que la dona estava a Rússia amb la nena. Amb tot, els Mossos ja han fet saber que ara ha de ser el jutjat d'Arenys qui es faci càrrec de la situació.

Salgado ha començat a reunir tota la informació necessària per presentar-la davant el jutge. Diu que ara per ara ja ha perdut l'esperança de poder recuperar la seva filla però continuarà fent "el que calgui" per recuperar-la.