El grup municipal d'ERC a Olot, ahir, va demanar que els ciutadans participin a la consulta sobre la reforma del Firal d'Olot. Pere Gómez (portaveu republicà) va recordar que l'únic partit que proposava una consulta per a la reforma del Firal en el programa electoral eren ells. Va assenyalar: "No volíem consulta pel correbou, però sí pel Firal".

El portaveu republicà va demamanar que l'Ajuntament faci una bona campanya de difusió per tal que la gent hi participi. Va recordar que el resultat de la consulta ciutadana prevista per l'Ajuntament serà tingut en compte, però no serà decisori.

Així doncs, va exposar: "Nosaltres demanem que hi hagi una participació màxima, perquè al jurat li costi molt no escollir el mateix projecte que hagi escollit la ciutadania".

Va demanar que l'Ajuntament reparteixi fulls informatius per tota la ciutat per tal que els veïns estiguin informats i quedin en disposició d'un bon criteri a l'hora de seleccionar un dels 3 projectes finalistes.

La consulta per decidir el projecte de la reforma del Firal serà del 16 al 22 de novembre de forma telemàtica.

Abans de començar, l'Ajuntament preveu fer un gran acte informatiu al Teatre Principal, en el quals els finalistes podran defensar-se amb paraules i imatges.