GIRONA, EXPLORACIÓ SUBAQUÀTICA

A 2/4 de 8 del vespre al Museu del Cinema conferència «Vicorob. Els darrers avanços en l´exploració subaquàtica amb tecnologia gironina» a càrrec de Rafael García, director del laboratori de visió submarina de l´institut de Visió per Computador i Robòtica de la Universitat de Girona.

GIRONA, «PEP GUARDIOLA. LA METAMORFOSI»

A les 7 de la tarda a la Llibreria 22 presentació del llibre «Pep Guardiola. La metamorfosi» de Martí Perarnau. Conversaran amb l´autor Josep Maria Fonalleras, escriptor i Carlos Ramos, director de Córner.

GIRONA, CONFERÈNCIA ENRIC MIRAMBELL

A 2/4 de 6 de la tarda a l'Aula Magna de la Casa de Cultura conferència «De Travertet al carrer Nou» a càrrec del cronista ofiical de la ciutat, Enric Mirambell Belloc. En el marc de les Aules d'Extensió Universitària per a la gent gran (AFOPA).

GIRONA, TEATRE

A les 9 de la nit al Teatre Municipal, representació de «La mouette (La gavina)» d'Anton Tchékhov, en una versió de Thomas Ostermeier. Un muntatge basat en la dualitat de l'art i l'amor amb els actors del Théâtre Vidy de Lausana. Festival Temporada Alta.

GIRONA, INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ

A les 7 de la tarda al Caixaforum conferència inaugural de l´exposició «Gènesi. Sebastiao Salgado» a càrrec de Miguel González Navarro, representant de Sebastião Salgado a Espanya i director de l'agència de fotografia Contacto.