La versió llagosterenca de la popular obra de teatre l'Estranya parella va aconseguir recaptar un total de 5.464 euros, xifra que es destinarà íntegrament a l'Associació Espanyola contra el Càncer.

Un total de 683 persones van omplir les tres funcions de l'obra de teatre aquest cap de setmana. La representació es va estrenar amb èxit divendres a la nit, omplint el Teatre del Casino. Dirigida per Encarnita González, l'adaptació de la famosa obra de Neil Simon va ser interpretada pels actors locals Fèlix Pallarols, Oriol Cortés, Quim Llinàs, Pep Pico, Josep Esteve, Julià Xirgu i les actrius Margarita Bou i Elena Gonzàlez. L'obra es va poder veure també el dissabte a les 22 hores i diumenge a les 18 hores. Amb l'Estranya parella, va quedar inaugurada la programació de teatre de la temporada 2016-2017 de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera.

Paral·lelament, dissabte va quedar oficialment inaugurat el nou centre cultural de Llagostera ubicat a la Casa de les Vídues. Un cop finalitzades les obres d'ampliació i reforma, l'equipament donarà cabuda a l'Escola de Belles Arts Pere Mayol, a l'espai jove Ca la Viudi i a l'aula Reaprèn.