L'Isaac, un petit vedell que fa tres mesos va arribar al santuari Gaia després de salvar-se d'anar a l'escorxador, es va retrobar dilluns amb la seva mare gràcies a una campanya a les xarxes socials.

Fa tres mesos, el vedell va arribar al refugi d'animals de Camprodon provinent d'un hotel rural de Vallromanes, i des de llavors ha viscut al Ripollès separat de la seva mare.

En fer-se públic el cas, diversos usuaris van iniciar una recollida de firmes a la plataforma Change.org per tal que els propietaris de l'hotel rural cedissin la mare al refugi d'animals i tornessin a estar junts.

Tres mesos després, i amb prop de 2.600 signatures recollides, finalment es va produir la cessió de l'animal, a qui han batejat com a Helga, i es van retrobar dilluns passat.

Segons els responsables del refugi animalista, durant el retrobament va quedar clar que «el vincle no s'havia perdut i es van reconèixer, ja que els dos van xisclar de contents».

«Veure l'amor entre una mare i un fill no té preu, i això em dóna forces per continuar lluitant per canviar el món», reblava ahir Ismael López, cofundador del santuari Gaia.