GIRONA, CONCERT

A les 9 de la nit a la Sala Montsalvatge de l´Auditori, concert del cantant Manuel Carrasco, que presentarà en directe el seu últim treball d´estudi. «Bailar el viento», un àlbum en el qual l'artista es mostra més radiant que mai.

GIRONA, EXPOSICIÓ

El CaixaForum Girona acull, fins al 5 de març, l´exposició «Gènesi». Un projecte del fotògraf Sebastião Salgado que busca els orígens del món i del planeta que habitem, defensant la necessitat de preservar-lo.

GIRONA, CONFERÈNCIA ESPORTIVA

A 2/4 de 7 de la tarda a l´auditori Josep Irla conferència «Ser pares per ajudar-los a ser millors esportistes» a carrec del psicòleg esportiu Pep Marí, cap del departament de psicologia del CAR de Sant Cugat durant 25 anys.

PALAMÓS, TALLER GASTRONÒMIC

A les 5 de la tarda a l´Espai de peix taller de cuina amb els restaurants, tavernes i pastissers del Palamós Gastronòmic.

GIRONA, RECORD I PREMIS JOSEP FERRATER MORA

A les 7 de la tarda a l´Auditori Viader de la Casa de Cultura acte de commemoració dels 25 anys de la mort de Josep Ferrater Mora. L´acte s´obrirà amb l´entrega del II Premi Ferrater Mora, el Dr. Josep-Maria Terricabras llegirà fragments de l´obra de Ferrater i Mora i, per primera vegada a Girona, Georgina Reyner (mezzosoprano) i Tània Parra (piano) oferiran un concert i interpretaran: uns lieder de Friedrich Nietzsche.