Mifas posarà en marxa el projecte Aula Dinàmica de Feina per ajudar a trobar un lloc de treball a persones amb discapacitat física, majors de 45 anys i que estiguin desocupades. L'activitat es farà a un local propietat de l'entitat al barri de Montilivi de Girona.

El director territorial d'Ibercaja, Jaime Rebull, el cap de l'Obra Social de la Fundació Bancària Ibercaja, Juan Carlos Sánchez, i el president del Grup MIFAS, Albert Carbonell, van firmar dilluns un conveni de col·laboració per donar suport a aquest nou projecte per fomentar la integració laboral de persones amb discapacitat física de les comarques de Girona.

Ibercaja, dins la seva convocatòria 2016 de projectes socials, ha atorgat a Mifas una subvenció per finançar part del nou projecte Aula Dinàmica de Feina.

L'objectiu d'aquest servei és promoure la recerca organitzada i sistemàtica d'un lloc de feina, tasca per a la qual es comptarà amb el suport d'un psicòleg i orientador laboral. La finalitat és preparar la persona per a la seva incorporació al mercat laboral.