El partit demòcrata, PDECat, va celebrar ahir la seva primera assemblea amb la nova executiva de la vegueria a Girona. Els membres de l'executiva van explicar les diferents àrees i responsabilitats que tindran i les principals línies d'actuació que portaran a terme.

El president de la vegueria, Pere Vila va voler destacar que «el partit ja està a ple rendiment i ja s'han escollit els presidents de vegueria i presidents comarcals». En les pròximes setmanes s'escolliran els presidents d'àmbit i els consellers nacionals i finalment ho faran els caps locals per tenir tota l'estructura territorial.

A l'assemblea hi va assistir la coordinadora general del partit, Marta Pascal, que va dir «el partit necessita unitat, ganes de treballar i fer posible la llibertat del partit». També hi va ser el coordinador organitzatiu, David Bonvehí.

De la vegueria de Girona hi van ser presents el delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, els diputats al congrés Jordi Xuclà i Sergi Miquel i els diputats al Parlament, Lluís Guinó, Natàlia Figueres i Dolors Rovirola.