FIRES DE GIRONA

La ciutat de Girona celebra les Fires de Sant Narcís que s´allargaran fins al sis de novembre. En total, prop de 250 actes que s´estendran per disset barris de la ciutat amb una programació que inclou molts espectacles de carrer. Cercaviles, castells, espectacles infantils, visites guiades i molta música. Més informació en el nostre especial de Fires.

FIRA DE LES BRUIXES DE BLANES

La V Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes, encetarà l´activitat quan estigui a punt d´amagar-se el sol, el divendres 28 d´octubre a partir de les sis de la tarda. El seu nucli central seran la vintena de parades instal·lades al Passeig de Dintre, i que estaran obertes divendres fins a les 9 de la nit, i tant dissabte com diumenge de 10 del matí a 9 de la nit. A les parades, ambientades i regentades per venedors i venedores disfressats de personatges d´acord amb la temàtica de misteri i màgia, s´hi pot trobar tot tipus d´articles per a tots els gustos. Així, hi ha des de productes gastronòmics fins a complements de vestuari, passant per objectes de regal i articles d´herboristeria, naturistes i altres atractius.

FIRA DE LA CASTANYERA A BEGUR

A partir de les 10 del matí al centre de la vila fira d´artesans i al llarg de la jornada a la plaça Lluís Esteva i la plaça de l´església diferents activitats com tallers infantils.

FIRA INTERNACIONAL DEL FORMATGE A CAMPRODON

La plaça de la Vila i el carrer Sant Roca es convereixen en el nucli de la fira internacional del formatge amb la participació d´una vintena de productors, maridatge de cervesa artesana i formatge, tallers i altres activitats.

FESTA DE TARDOR A SANT FELIU DE GUÍXOLS

A les 11 del matí a la placeta de Sant Joan jocs de taula; a les 11 del matí, a la placeta de Sant Joan espai de joc; a 2/4 d´1 del migdia, concurs de panallets; a les 8 del vespre, al Juanita Banana xarrups terrorífics; de les 8 del vespre a les 10 de la nit a la plaça i safareigs del Puig activitat «El Puig del Terror».

FESTA DE HALLOWEEN A PLATJA D´ARO

Platja d'Aro celebra aquest diumenge Halloween. A les 5 de la tarda, a la plaça del Mil.lenari fira amb bruixeria i tarot i altres activitats; de 8 del vespre a les 10 de la, nit túnel del terror; a les 10 de la nit música.

FIRA DE LA CASTANYA DE MAÇANET DE CABRENYS

Cada any, quan s´apropa Tots Sants, Maçanet de Cabrenys aprofita els productes de tardor, com la castanya, per celebrar la seva tradicional fira i promoure els seus atractius naturals. Una àmplia oferta lúdica acompanya la degustació i venda d´un producte que, en aquesta edició, arribarà amb més varietat que mai, "per tal de potenciar al màxim la castanya catalana" explica l´alcaldessa del municipi, Mercè Bosch. Coincidint amb la Fira, aquest diumenge s'obren les jornades gastronòmiques de la castanya que allargaran la seva proposta fins al proper 13 de novembre.