La ciutat de Girona espera arribar a una ocupació hotelera del 80 per cent en el pont de Tots Sants, segons les previsions de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona.

Aquesta xifra serà inferior a l'Alt Empordà (55%), Costa Brava Centre (60%) i Costa Brava Sud (70%), especialment si es té en compte que, en aquesta època, només la meitat dels establiments hotelers del litoral gironí estan oberts al públic.

L'elevada ocupació de la ciutat de Girona i els seus voltants es deu en part al fet que el pont de Tots Sants coincideix amb les festes de Sant Narcís, en les quals s'organitzen múltiples activitats.

A les zones d'interior de les comarques de la Selva i la Garrotxa es preveu arribar al 55 i el 75 per cent d'ocupació respectivament i, a les de muntanya de la Cerdanya i el Ripollès, al 63 i el 70 per cent.

El perfil del turista que visita aquestes comarques en aquestes dates és el de parelles de mitjana edat d'entre quaranta i seixanta anys, famílies catalanes de Barcelona i Girona i ciutadans francesos.

La mitjana de les estades per persona i nit oscil·la entre un i dos dies segons les mateixes previsions