Un noi de 23 anys va ser atracat la matinada de diumenge per dos joves que li van treure una porra extensible i el van colpejar al pit abans d'aconseguir que els donés el mòbil i la cartera. La víctima tornava de les fires a les quatre de la matinada i abans d'arribar a la plaça Sant Pere, on tenia aparcat el seu cotxe, va veure dos joves que el van sorprendre sol al carrer i li van demanar tot el que tenia. El noi es va resistir en un primer moment però en ser colpejat amb la defensa metàl·lica va acabar entregant les seves pertinences als delinqüents.

La víctima va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que han iniciat una investigació per trobar els dos atracadors. De moment, es tracta d'un fet d'autoria desconeguda. El jove encara s'està recuperant dels cops rebuts amb la defensa extensible, els quals es van concentrar a la zona pectoral provocant-li diversos hematomes que ja van ser valorats al centre d'atenció primària.

En ser sorprès pels dos lladres, que el jove considerava que tenien una edat similar a la seva, primer es va negar en rodó a ser atracat indicant-los que no tenia intenció de donar-los el que duia a sobre. En aquest moment és quan un d'ells es va treure la barra extensible i el va colpejar.

Els delinqüents es van ?conformar a agafar-li el telèfon mòbil i els 20 euros que duia a la cartera. Després van fugir i el jove va poder arribar-se fins el cotxe i posar els fets en coneixement de la policia.

Aquest robatori violent va produir-se just quan s'estaven celebrant les tradicionals i concorregudes Festes de Sant Martirià de Banyoles.