Alarma a la Cerdanya. En Martí Cots, el Ramonet de Pi o ´Rambo de la Cerdanya´ com se´l coneix popularment, torna a amagar-se als boscos que tant coneix.

Segons han confirmat fonts policials, el conegut delinqüent és des de fa uns dies a la vall presumptament cometent robatoris i delictes, entre els quals un atracament escopeta en mà en una benzinera.

Agents especialitzats el busquen pels boscos de Bellver mentre les autoritats policials avisen de la seva alta perillositat i ordenen extremar les mesures de precaució.

Cots hauria aribat a la Cerdanya amb un vehicle que va robar a Osca quan feia autoestop. El veí de Pi, de 47 anys, era a la ciutat aragonesa després de marxar, dijous, d'una estada que estava realitzant al centre d'inserció Sant Joan de Déu d'Almacelles. Es tracta d'una estada voluntària perquè Cots ja ha complert la última condemna a la presó de Ponent.

Ara els cossos policials s'apressen a agafar-lo en una nova batuda desigual per racons del Pirineu que coneix millor que ningú. Agents especialitzats de l'Area Regional de Recursos Operatius (ARRO) pentinen des del cap de setmana els entorns de Bellver i Pi a la recerca del fugitiu.

La presència de Cots ha generat temor entre uns veïns que aquests dies veuen multiplicada la població pel pont turístic de Tots Sants