La Policia Nacional ha detingut el responsable i cinc col·laboradors d'una coneguda web en la qual oferien esdeveniments esportius en streaming sense llicència i de forma gratuïta. Dos dels col·laboradors de la web han estat detinguts a Girona i a Barcelona i la resta a Madrid, Màlaga i Cadis, mentre que el seu responsable ha estat arrestat a la Corunya. Durant l'operació s'han dut a terme diversos escorcolls en els domicilis dels col·laboradors detinguts i s'han intervingut diversos dispositius electrònics. Els agents també han bloquejat preventivament 15 comptes bancaris.

Les investigacions es van iniciar el 2015 a partir d'una denúncia contra aquesta web formulada per una distribuïdora de televisió digital. Els agents van investigar els comptes bancaris de tots els investigats, constatant que un d'ells, administrador únic d'una empresa domiciliada a Arteixo, la Corunya, hauria ingressat més d'11 milions d'euros.

Els agents van detenir tots els socis i el responsable el van arrestar quan abandonava la seu d'un jutjat de la Corunya disfressat amb perruca, ulleres i un casc de motocicleta.