El Banc dels Aliments de Girona necessita 4.500 voluntaris per al Gran Recapte

La campanya començarà el divendres 25 de novembre al matí i es tancarà dissabte al vespre

05.11.2016 | 11:36

El Banc dels Aliments de Girona ha augmentat el nombre de voluntaris que necessita per cobrir les dues jornades del Gran Recapte, que enguany començarà un divendres al matí i no a la tarda, tal com era habitual. Per garantir la cobertura dels dos dies sencers de l'activitat solidària, l'entitat ha fet una crida a aconseguir 4.500 persones voluntàries.

La propera edició del Gran Recapte se celebrarà el 25 i 26 de novembre, amb el lema «Necessitem la teva màgia» i la imatge del Mago Pop. El Banc dels Aliments disposarà de més de 300 punts de recollida de menjar a les principals poblacions gironines. Serà a Girona on, per primera vegada, el Gran Recapte ja començarà divendres al matí i no a la tarda. És per atendre aquest nou torn que l'organització necessita més voluntaris.

Totes aquelles persones que vulguin fer de voluntàries o coordinadores es poden inscriure al web del Banc dels Aliments de Girona (www.bancdelsalimentsgirona.org) on, a través d'un formulari, podran triar el punt de recollida i el torn més adient a la seva disponibilitat. També poden escollir si en comptes d'estar en algun supermercat o botiga prefereixen anar al magatzem del Banc a Girona per ajudar en la classificació dels aliments recollits.

En aquesta campanya que organitzen els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya l'objectiu principal és recollir aliments nutritius de llarga durada com llet, oli i conserves de peix. L'any passat es van aconseguir 538.570 quilos de menjar i això va permetre que, per primer cop, el banc a Girona tanqués l'any amb més de 3 milions de quilos d'aliments recollits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema