El regidor d'Espais Públics, Josep Gelis (CiU) -en el darrer ple- va informar de la inversió de 56.000 € en la reforma dels sanitaris de la plaça de Braus. Gelis va indicar que l'actuació tindrà lloc durant el 2017.

El motiu -segons ell- és que cada vegada la plaça de braus acull més activitats i la necessitat de disposar d'uns sanitaris és clara.

En els darrers temps, la plaça de braus ha acollit espectacles de circ, concerts, competicions de sardanes i espectacles de cavalls.

Situada sobre el Puig del Roser, la plaça de braus d'Olot s'eleva damunt de l'edifici que acull l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa i la sala Torín.

La plaça va ser feta el 1859 per fer-hi curses i espectacles de braus. La van fer en el mateix lloc, on ja feien correbous a camp obert. Hi van fer curses fins al 2005 i un correbou de festa major fins al 2015.

La supressió del correbou va ser feta després de la primera consulta popular sobre temes d'aprovació municipal feta a Olot.

La van fer amb una aplicació informàtica i hi van participar uns 5.000 veïns (18,3% del cens) i un 60% va votar contra el correbou.