Els Mossos han denunciat dos «conductors bala» en un sol dia per circular amb excés de velocitat a la N-II a Bàscara i a l'AP-7 a Medinyà, respectivament.

El primer circulava a 181 quilòmetres per hora per la N-II i el segon a 208 quilòmetres per hora per l'autopista, quan les vies estan limitades a 100 i 120 quilòmetres, respectivament.

Ambdós conductors van quedar denunciats com a presumptes autors d'una infracció de trànsit per conduir un vehicle amb excés de velocitat. La infracció administrativa els pot comportar la retirada de sis punts del permís de conduir i una multa de fins a 600 euros.

El primer dels fets va passar cap a un quart d'onze del matí del 28 d'octubre a l'autopista AP-7, en el punt quilomètric 50.8, dins el terme municipal de Medinyà, on els Mossos hi tenien muntat un control de velocitat.

Els agents van detectar un turisme, de la marca Audi, que circulava a 208 quilòmetres per hora, en un tram on la velocitat màxima permesa és de 120 quilòmetres per hora.

Els agents van aturar el vehicle i van denunciar el conductor, un home de 41 anys i veí de Malgrat de Mar, per una infracció administrativa que li podria comportar la retirada de sis punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.

El segon dels fets va passar el mateix dia, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 737.7 de la carretera N-II, a Bàscara.

Quan passaven uns minuts de tres quarts de sis de la tarda, els Mossos van detectar un altre turisme, de la marca Seat, que circulava a 181 quilòmetres per hora, per un tram on la velocitat màxima permesa és la genèrica de 100 quilòmetres per hora.

Els agents, que en un primer moment no van poder aturar el vehicle interceptat, van notificar posteriorment al domicili de l'home, de 32 anys i veí de Sant Jordi Desvalls, la infracció administrativa que també li podria comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.