Fires de Girona

Les Fires de Sant Narcís celebren els darrers dies d'activitat. Aquest cap de setmana hi ha previstes desenes d'activitats, moltes d'elles a l'aire lliure, pel que caldrà estar atent al cel, ja que s'han anunciat ruixats. Entre les propostes del dissabte hi ha la baixada d'andromines pel riu Onyar, el concert de Damàris Gelabert a la Copeta, les Lluminàries de Fires als Jardins de la Infància, la Cercavila del Corremosques, o el concert de La Raiz a la Copa. Diumenge, arribarà el torn de la plantada de gegants i la cercavila que comença al Parc del Migdia, i el tradicional Castell de focs a les Ribes del Ter.

Consulta el programa d'actes de dissabte

Consulta el programa d'actes de diumenge

Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners

Santa Coloma comença aquest cap de setmana la Festa de la Ratafia. Entre els actes previsitos hi ha la ruta de la ratafia, la penjada del domàs de la ratafia al balcó de l’Ajuntament, la primera fase del concurs de la ratafia, la presentació de la festa de la ratafia a l’Auditori Municipal amb la projecció del vídeo homenatge a la 35a edició de la festa, i degustació de la ratafia Malhivern en homenatge a Francesc Pla.

Fira del Joguet de Quart

Quart acull diumenge la vuitena edició de la Fira de joguets antics i de col·lecció. Durant tot el dia, al local social, col·leccionistes d'arreu dels país es trobaran per mostrar els seus joguets antics: trens, nines, cotxes, avions, soldats, cromos, jocs, llibres, revistes, còmics, Exin, Scalextric, Rico, Dinky Toys, Ixo, Pilens, Eko, Tente, Playmobil, Geyper, etc.

Jorge Drexler a l'Auditori de Girona

A les 9 de a nit a la sala Montsalvatge de l’Auditori concert del cantant uruguaià Jorge Drexler que farà un repàs a la seva trajectòria i presentarà el darrer disc «Bailar en la cueva». És un espectacle obert a la improvisació i a l’experimentació musical i escènica on Drexler, només acompanyat de la seva guitarra, buscarà la complicitat amb el públic.

Festival Som Cultura

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha impulsat un nou festival que uneix turisme i cultura. Es tracta del Som Cultura, que proposa una seixantena d'activitats com visites guiades, rutes o tallers per conèixer el patrimoni de les comarques gironines. Aquest cap de setmana es preveuen diferents visites guiades, tallers i excursions a diferents municipis de les comarques gironines. Consulta totes les activitats previstes.

Cap de setmana de pel·lícula a Tossa de Mar

Tossa de Mar celebra aquest cap de setmana diverses activitats relacionades amb el 65è aniversari de l'estrena de la pel·lícula "Pandora y el Holandés Errante", filmada al municipi. Durant el cap de setmana es projectarà diverses el film protagonitzat per Ava Gardner, hi haurà la visita teatralitzada "Sinatra, rere les passes de Pandora", es projectarà el documental d'Isaki Lacuesta "La noche que no acaba" amb presència del propi director, i hi haurà animació infantil, i una trobada d'instagramers.

Concurs d'Instagram a Platja d'Aro

Fins el pròxim dia 6 de novembre podeu participar al 1r Concurs d’Instagram: «Estimar sense sotmetre» a Platja d'Aro. El concurs tracta sobre relacions de parella basades en un tracte igualitari. Hi haurà premis a la millor imatge i millor lema (hastag #ess2016). Sorteig: dos vals de compra de 50 euros. Consulta les bases complertes al web de la biblioteca.

Passejada solidària per l'alimentació infantil a Girona

Girona acull dirssabte la Cursa i la Passejada solidària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya, que enguany arriba a la seva quarta edició. La Cursa Solidària començarà a les 9 hores amb la recollida dels dorsals, i la sortida dels participants a les 10 hores des del CREC de Sant Daniel de Girona. La cursa (de 15 km) es desenvoluparà pels camins i corriols de la Vall de Sant Daniel arribant fins el Puig de Sant Miquel. La passejada (de 5 km) començarà a les 10.15 h i permetrà conèixer les fonts de la Vall de Sant Daniel.