La Diputació de Girona ha posat en marxa la campanya 2x1 amb l'objectiu de promocionar els mercats municipals de Girona. La segona edició d'aquesta iniciativa es durà a terme el cap de setmana de l'11 al 13 de novembre i tindrà lloc en els següents mercats municipals: Girona, Portbou, Roses, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Olot i Salt.

Amb l'oferta «2x1 als Mercats Municipals de Girona» es vol promocionar el mercat vinculat al producte local. El segon cap de setmana d'aquest mes, els mercats adherits a la campanya oferiran als seus clients comprar dos productes i pagar-ne només un. L'oferta s'estén a fruites i verdures, pa, pasta fresca, plats cuinats, conserves, pesca salada, carnisseria, xarcuteria, peix i marisc, entre d'altres. Enguany hi participen 220 parades i cada paradista del mercat municipal ha escollit quin producte de proximitat oferirà.

L'Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació pretén, de la mà dels mercats municipals, potenciar el comerç de proximitat, un tipus d'activitat econòmica que vertebra i cohesiona els municipis i que, a més, actua com a element dinamitzador i vital per als municipis.