El jugador Sergio García va impartir ahir classes de golf a un grup de 15 adolescents i adults amb discapacitat intel·lectual del Consorci Sant Gregori al camp de Caldes de Malavella-PGA Golf Catalunya Resort. La iniciativa solidària i inclusiva ha estat impulsada per La Fundació Sergio García, l'Obra Social "la Caixa", Catalana Golf i PGA Golf Catalunya Resort.

Els joves i adults van practicar conceptes i moviments bàsics d'introducció al golf de la mà del jugador castellonenc, número 14 del rànquing mundial. Els participants van poder gaudir de l'experiència gràcies al golf adaptat, que ajusta la pràctica d'aquest esport a les necessitats i capacitats de cada persona i que trenca les barreres que no en permeten l'accés.

L'objectiu era doble, fomentar la pràctica del golf i apropar la disciplina esportiva a persones amb discapacitat per potenciar el paper de l'esport com a eina efectiva i real d'inclusió a la societat així com a element clau en el seu desenvolupament. Entre altres, millora el seu benestar físic (coordinació, agilitat o equilibri), emocional (autoestima) i social (relacions interpersonals). L'acció també buscava fomentar la participació de jugadors de tot Espanya al 2n Torneig Benèfic Fundació Sergio García & PGA Catalunya Resort, el 27 de novembre a Caldes i que té el suport de l'Obra Social "la Caixa".