L'Ajuntament de Llagostera ha posat en marxa el procés de recollida de propostes ciutadanes per incloure-les al pressupost del 2017. Una iniciativa que es duu a terme des del consistori llagosterenc des de fa cinc anys amb l'objectiu d'elaborar un pressupost adaptat a les necessitats i reptes del municipi.

Dimecres es va realitzar una primera reunió sectorial amb els agents turístics i comercials de Llagostera. "Amb aquestes trobades pretenem recollir propostes, inquietuds i necessitats de diversos sectors del municipi que serveixin per complementar els criteris polítics i tècnics a l'hora d'incloure i definir actuacions al pressupost municipal", va explicar el regidor d'Hisenda, Ramon Soler.

Fins al 18 de novembre qualsevol persona que vulgui participar pot fer arribar propostes a través del web de l'ajuntament. Aquestes, però, han de ser d'interès públic i tenir visió de poble, ser de competència municipal, respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, ser tècnica i econòmicament viables i, a més, no poden ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius ni poden superar per si soles els 40.000€. Pel dissabte 26 de novembre, el consistori ha organitzat un taller obert a la ciutadania per fer una validació de totes les propostes rebudes, acabar-les de definir i descartar aquelles que no generin consens. Serà el gener quan els llagosterencs votaran les propostes sorgides d'aquest procés que considerin més prioritàries.