Un concert benèfic de Pep Sala tancarà el 18 de desembre els actes de celebració del vintè aniversari de la Fundació Oncolliga. El recital, que se celebrarà a l'Auditori de Girona, forma part de la gira Ops! Última ronda del cantant, que a partir de l'abril inicia un període sabàtic de concerts. La cita solidària, que comptarà amb alguns artistes convidats que el cantant no ha volgut desvelar encara, servirà al músic osonenc per a repassar temes dels seus 40 anys de dedicació professional.

«Per nosaltres és un honor tancar així un any de celebracions molt especial que ha servit per a commemorar els 20 anys d'una entitat petita, que vam començar amb fe i ganes, però poca experiència i que ha arribat a tenir 80 delegacions, 8.000 persones ateses i dos pisos per a acollir familiars de persones hospitalitzades», va explicar ahir la presidenta d'Oncolliga, Lluïsa Ferrer.

Sala, al seu torn, va lloar la tasca de l'Oncolliga, assegurant que «és una sort veure com la gent dedica el seu esforç a que els altres visquin millor» i que «val la pena recordar-se d'aquestes entitats no només quan estem malament».

Les entrades, a partir d'avui

Les entrades pel concert es posen a la venda avui al web de la Fundació Oncolliga Girona i tota la recaptació es destinarà a l'entitat.

El preu de les entrades és d'entre 10 i 15 euros i inclou descomptes especials per als socis i els menors de 13 anys.

A més, es posen a la venda una desena d'entrades a 50 euros que donen dret a seguir el concert des de l'escenari, al costat dels músics, i a saludar Pep Sala abans de l'actuació. També es poden fer aportacions sense entrada a través de la plataforma Fila 0.