El Consorci de Benestar Social de la Garrotxa, la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa, Creu Roja i els ajuntaments de la comarca ahir van presentar el gran recapte d'àliments.

La jornada central de l'acció solidària tindrà lloc el dissabte 26 de novembre a Olot. Això no obstant, la campanya s'estendrà del 14 de novembre fins al 18 de desembre (segons les dates escollides per cada ajuntament de la comarca).

La iniciativa destinarà tot el material recollit al Centre de Distribució d'Aliments de la Garrotxa. En aquesta ocasió demanen detergents, llegums, cuit, oli, llet o bolquers de les talles 4 i 5.

La previsió és que el gran recapte d'aliments mobilitzi uns 350 voluntaris, els quals realitzaran les tasques de recollida. L'any passat van recollir 43.978 quilos d'aliments i productes bàsics. Per fer-se voluntari cal omplir un formulari que està a la pàgina web del Consorci www.casg.cat o trucar al 972 26 66 44.

En aquests moments, el gran recapte preveu 17 llocs de recollida a Olot i 90 repartits per la comarca. Per l'acció repartiran 700 bosses de roba fetes als casals de jubilats.