Ryanair ofereix la "pitjor feina" d'Irlanda? Això es pregunta en l'oferta de treball del nou assistent del president de la companyia, Michael O'Leary.

Qui es posicioni per aquest lloc ha de ser una persona amb moltes qualitats perquè d'entrada ha de fer des de feines "pesades" però alhora ha de tenir una bona "col·lecció de poesies i contes d'abans d'anar dormir".

La redacció de l'oferta de treball, com descriu el diari Independent, sembla redactada pel mateix O'Leary, que mai està exempt de controvèrsia ja que compta amb notes d'humor i fins i tot, s'apunta a la polèmica.

I és que per tenir "la pitjor feina d'Irlanda" també s'ha de ser una persona que no sigui una persona a qui no li interessen les coses sense sentit i que sigui capaç "d'operar sense dormir o posar-se en contacte amb el món exterior", entre altres. Una qualitat que se li demana també és que tingui una "santa paciència".

Pel que fa a la gestió del dia a dia, les qualitats que se li demanen són més habituals en un assistent de direcció com ara: gestionar l'anàlisi d'inversions, la tresoreria, entre altres. Però també es destaca que el treball compta amb "monotonia".

Els candidats han de saber que segons l'oferta, la feina és de futur i que l'escollit tindrà oportunitats de promocionar-se en l'equip directiu de Ryanair.

Ryanair però fa un avís a un tipus de possibles candidats a peu de pàgina i s'adreça als fans de l'equip de Dublin i els seguidors i ciclistes del Manchester United d'entrada. En to bromista, es remarca que "no se'ls exclourà del procés però sí se'ls buscarà torturarà i afusellarà".