L'Ajuntament de Girona ha proposat al Departament de Salut uns terrenys a la urbanització de Domeny per a construir el futur hospital Josep Trueta. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, es va reunir ahir a la tarda amb el conseller de Salut, Toni Comín, per a fer-li la proposta dels terrenys de l'hospital, una zona d'uns 100.000 metres quadrats entre la sortida oest de l'autopista i Fontajau on també hi hauria espai per a instal·lar-hi el campus de salut.

Segons ha explicat avui l'alcaldessa, la iniciativa ha estat ben acollida pel Departament. I és que els terrenys, que segons Madrenas són «la millor ubicació possible per al Trueta», complirien els tres requisits demanats per la conselleria: 100.000 metres quadrats, en una zona urbanitzada i ben comunicada.

Respecte als pronunciaments fets pel Col·legi de Metges de Girona i els caps de servei del Trueta en el sentit que la millor ubicació del nou Trueta seria al costat de l'hospital Santa Caterina de Salt, Madrenas ha insistit que és perquè encara no coneixen la proposta del consistori. L'alcaldessa té previst, de fet, reunir-se tant amb els agents del sector sanitari com a representants de totes les comarques per a donar-los a conèixer la seva oferta a Salut.