Olot acollirà el 23è Congrés de Fires de Catalunya els propers 23 i 24 de novembre. Es tracta de la cita anual més important per a tots els professionals del sector firal català, que en aquesta edició reunirà més de 100 congressistes procedents d'arreu de Catalunya.

El Congrés de Fires de Catalunya està organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat i l'Ajuntament d'Olot, amb el suport de les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

El congrés tractarà temes com l'evolució de les fires o la manera de vendre les fires. A més, hi haurà taules temàtiques, la presentació dels Indicadors 2016, observatori de la qualitat de les Fires de Catalunya i el lliurament de Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya. Les activitats es clouran amb la Taula Rodona-debat Models d'excel·lència de fires gastronòmiques.

Fa divuit anys, Olot ja va acollir la cinquena edició del Congrés de Fires de Catalunya. Es tracta d'una de les ciutats catalanes amb una calendari de més fires.