1 Festa de l'Aniversari d'Amer

Aquest cap de setmana Amer celebra les festes de l'aniversari, un esdeveniment que se celebra d'ençà que el 1974 es va commemorar el 1025 aniversari de la vila. Des d'aquell moment, a principis de novembre se celebra amb una castanyada a la plaça de la vila entre altres actes: fira de productes artesanals, concurs de torradors de castanyes i la castanyada popular.

2 Fira Medieval de Lloret de Mar

Dissabte i diumenge, Lloret de Mar s'omplirà d'ambient medieval amb la XVI Fira Medieval. Durant tot el cap de setmana, el municipi selvatà retorna als temps medievals i el seu centre històric s'omple de cabanes, artesans i mercaders amb una ambientació medieval plena d'espectacles de circ, màgia i música.

3 Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Com cada segon cap de setmana de novembre, Santa Coloma de Farners celebra fins diumenge una nova edició de la seva tradicional Festa de la Ratafia. És l'acte que obre la temporada de degustació de la ratafia i celebra l'arribada del fred, i proposa tota classe d'activitats, amb parades de productes artesans, activitats relacionades amb el món de la ratafia, concerts o presentacions.

4 Els Playmobil arriben a Girona

El Palau de Fires de Girona serà, dissabte i diumenge de 10 h a 20 h, el punt de trobada dels col·leccionistes, expositors i fans de la marca Playmobil, que donaran color a un esdeveniment farcit d'activitats adreçades al públic infantil i familiar. L'Esplay Girona proposa un nou model de lleure educatiu en família, amb activitats, tallers i jocs de grans dimensions, per estimular la creativitat.

5 Roses fusiona música, gastronomia i sol

Roses celebra dissabte i diumenge la primera edició del Festival Posta de Sol, que tindrà lloc a la platja i diferents escenaris del centre del municipi i combinant música actual i gastronomia. Es tracta d'un festival diürn que vol realçar el paisatge del municipi, especialment, de les seves postes de sol.

6 La "Terra Baixa" de Pau Miró i Lluís Homar, a Girona

Després de rebre tots els elogis i reconeixements i de presentar-se'n la versió en castellà, la singular adaptació per a un sol actor que Lluís Homar (premi Max 2014) i Pau Miró han fet de la "Terra Baixa" d'Àngel Guimerà, torna aquest dissabte al Teatre Municipal de Girona, en dues sessions -a les 18.30 h i a les 21 h- en el marc del festival Temporada Alta.

7 Alberto San Juan i l'anticapitalisme, a Torroella

L'actor Alberto San Juan, membre fundador de la companyia Animalario, es presenta aquest diumenge, a les 21 h en solitari a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, amb "Autorretrato de un joven capitalista español", un monòleg en el qual ensenya la seva visió sempre crítica i amb molt d'humor de l'actualitat i la nostra història.