Tres robatoris en una sola nit en comerços de Vilablareix. Tots ells a més situats en un mateix carrer. Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets i busquen els lladres.

Els lladres van actuar al carrer Perelló, en ple centre del poble, durant la nit de dijous a divendres. En concret, van entrar en una fleca, una farmàcia i en un restaurant.

En tots els casos, els treballadors es van trobar amb la sorpresa del cop dels delinqüents ahir a primera hora del matí quan hi van anar per obrir el seu establiment.

En el cas del restaurant, els lladres van preparar-ho a consciència perquè per evitar que es disparés l'alarma van inutilitzar-la trencant la central. A quarts de set del matí quan hi van arribar els responsables es van trobar que els havien entrat i els havien rebentat les dues màquines escurabutxaques. D'aquestes, els malfactors es van endur tots els diners que hi havia. Els delinqüents també van anar de dret a la màquina enregistradora però sortosament aquesta estava buida i no van aconseguir més botí. En aquest comerç hi ha càmeres i les imatges podrien ajudar a localitzar els lladres.

A la fleca i a la farmàcia

A la fleca, que es troba a tocar del restaurant, també hi van actuar els lladres. Van trencar el pany i van forçar la porta de darrere de l'establiment comercial. Un cop a dins, els lladres van anar a buscar els diners de la caixa enregistradora. Se'n van emportar uns 100 euros.

I finalment, els delinqüents van actuar a la farmàcia, que també és al carrer Perelló - davant la fleca i el restaurant assaltats -i té accés des de la carretera de Santa Coloma (GI-533).

Va ser des d'aquest accés que van entrar al local comercial. En concret van accedir per una porta metàl·lica que van aconseguir forçar i que està al costat de la principal. En aquest comerç ho van regirar tot i van endur-se uns 1.000 euros de la recaptació.