Els Mossos d'Esquadra han enxampat un autocar que transportava un monovolum a dins del remolc, cosa prohibida. Han denunciat els dos conductors i, a més, el vehicle va quedar immobilitzat ja que també tenia anomalies al disc de registre de conducció.

L'empresa de l'autocar denunciat haurà d'abonar un total de 5.002 euros en concepte de les dues denúncies.

Els fets van passar la tarda de dimecres al punt quilomètric 6.5 de l'autopista AP-7, al seu pas per la Jonquera, on una patrulla de la unitat de transports va localitzar un autocar, en sentit sud, que arrossegava un remolc. Els agents van aturar l'autocar, que transportava sis passatgers i feia la línia regular entre Romania i Almeria, per inspeccionar el vehicle, el remolc i la seva càrrega.

Els policies van comprovar que dins del remolc, en lloc d'haver-hi les maletes dels passatgers, hi havia un vehicle tipus monovolum, una mercaderia que un autobús no està autoritzat a transportar.

A més, els agents també van detectar que al primer conductor li faltava justificar l'activitat que havia realitzat els dies anteriors al dia del control, ja que no hi havia registres de conducció a la seva targeta professional. Per tot això, van immobilitzar el vehicle.

Ambdós xofers, de nacionalitat romanesa, van quedar denunciats com a presumptes autors d'una infracció administrativa, un d'ells per circular amb un remolc que transportava un turisme i l'altre per la manca de certificats d'activitats.