Riudellots inaugura un monument en homenatge als donants de sang

19.11.2016 | 06:30
Acte d´inauguració del monument en homenatge als donants de sang de Riudellots de la Selva.

Emmarcat dins dels actes de celebració de la dotzena edició de la Fira d'entitats de Riudellots de la Selva, dissabte va quedar oficialment inaugurat el monument als donants de sang.

Es tracta d'una escultura obra de Pere Romagós, realitzada en ferro, que simbolitza la donació mitjançant la mà estesa i la projecció de gotes de llum. L'acte va tenir lloc a la plaça de l'Ajuntament a càrrec de l'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, el delegat de Sanitat a Girona, Miquel Carreras, l'autor de l'obra i diversos representants dels donants de sang.

Els actes van seguir amb una xerrada sobre "La utilització de la sang a través del temps", a càrrec del Dr. Joan Profitós. L'alcaldessa va destacar que més del vint per cent de la població de Riudellots de la Selva són donants i va aprofitar per destacar la solidaritat dels veïns del municipi.

La Fira d'entitats de Riudellots va celebrar-se al llarg del cap de setmana i es van realitzar diverses activitats com la presentació de l'agenda llatinoamericana 2017, tallers de pintura, una castanyada o una rifa solidària a favor de l'Assoació Espanyola Contra el Càncer de Riudellots, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema