Quasi 300 persones es van aplegar, divendres (dia 11 de novembre), al Teatre Principal per escoltar les explicacions dels arquitectes dels projectes finalistes per la reforma del Firal d´Olot.

El mateix dia, uns 200 veïns van visualitzar les maquetes i els plafons instal·lats al Casino Olotí. Això no obstant, quan van passar més olotins per l´exposició sobre el futur firal va ser dissabte (dia 12 de novembre).

A l´exposició, els veïns es van interessar pel paviment. Un d´ells va demanar: «El que interessa és que no trontolli el vehicle». El nou Firal -sigui quin sigui el resultat- serà de plataforma única. És a dir, hi haurà una sola superfície per a cotxes i per vianants.

Un dels arquitectes va respondre que hi haurà un paviment dur, estable i resistent que no representarà cap impediment per als conductors ni per als vianants.

A partir de dissabte que ve (dia 19 de novembre), els plafons i seran a la recepció de la Fira Orígens.

La previsió és que almenys hi passin unes 15.000 persones. La idea és que la ciutadania s´informi abans que acabin les votacions el dimarts (dia 22 de novembre). Els comicis comencen dimecres (dia 16 de novembre).