El Consell, Porqueres i Banyoles contracten dotze joves a l'atur

La feina per sis mesos s´ha aconseguit a través del programa de Garantia Juvenil del SOC

16.11.2016 | 07:17

Dotze joves han trobat feina al Pla de l´Estany gràcies al programa de Garantia Juvenil, impulsat per la Unió Europea i el Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC). Els joves, que es van incorporar ahir als seus llocs de feina, treballaran al Consell comarcal i als ajuntaments de Banyoles i Porqueres durant un període de sis mesos.

Pel que fa al Consell comarcal del Pla de l´Estany s´han incorporat una educadora ambiental, una investigadora social, un auxiliar en turisme, una integradora social i una monitora de centre ocupacional per a persones amb discapacitat. Uns altres cinc joves treballaran mig any a l´Ajuntament de Banyoles, en concret un tècnic auxiliar informador de joventut, una administrativa i tres auxiliars administratius. Per la seva banda, a l´Ajuntament de Porqueres es va incorporar una dinamitzadora juvenil i un enginyer tècnic industrial.

Aquestes ofertes anaven dirigides a joves inscrits al sistema de Garantia Juvenil que complissin els requisits de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits al Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants de feina i tenir la titulació requerida específica per al lloc de treball.

Subvenció del SOC

Aquesta convocatòria s´ha fet en el marc de la subvenció del SOC, destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones fins a 29 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil, inscrites com a demandants d´ocupació no ocupades al SOC. A l´octubre, al Pla de l´Estany hi havia 447 menors de 30 anys inscrits a l´atur, la franja d´edat en la qual el Pla de Garantia Juvenil vol reduir l´índex de desocupació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema