Caçat un «conductor bala» que anava a més del doble de la velocitat permesa per l'AP-7. Circulava a 242 quilòmetres per hora, en un tram limitat a 120 km/hora. Els Mossos van detenir el conductor per dos delictes: conduir amb una velocitat penalment punible i temeràriament.

Els fets es remunten al 15 de novembre quan agents de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona durant un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 71,5 de l’autopista AP-7 a Riudellots de la Selva.

Quan passaven onze minuts de les tres de la tarda, els Mossos van detectar un turisme, de la marca Porsche, que circulava a 242 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 quilòmetres per hora.

Els agents van interceptar el vehicle al punt quilomètric 63 i el van aturar a la sortida de Girona Oest, al terme municipal de Sant Gregori.

Els mossos de la patrulla, després d’identificar el conductor, que va donar negatiu a les proves de detecció d’alcohol i drogues, van detenir-lo com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb ­càrrecs.