1 El "Solo" d´Israel Galván a Girona

Israel Galván explora els ritmes del seu cos sense música ni ornaments amb l´espectacle "Solo", que es podrà veure aquest dissabte, a les 16 h i a les 19.30 h al Monestir de Sant Pere de Galligants de Girona, en el marc del Festival Temporada Alta.

2 Fira del Pa i la Xocolata a Sant Gregori

Aquest diumenge, a partir de les 10 del matí, a la zona de la plaça Rafael Masó i el pavelló esportiu celebració de la Fira del Pa i la Xocolata de Sant Gregori, amb mercat d´artesans, activitats d´animació infantil i jocs tradicionals i passeades amb poni, entre d´altres. Al llarg de la jornada també es faran demostracions de cuina per al públic.

3 "Les benignes" de Jonathan Littell a Girona

Jonathan Littell, escriptor franconordamericà establert a Barcelona, presenta dissabte (21 h) i diumenge (18 h) al Teatre Municipal de Girona, la representació de "Les benignes", un espectacle que planteja la possibilitat que qualsevol individu sigui un monstre, des de diversos punts de vista.

4 El monòleg de David Guapo a Blanes

El conegut músic i humorista David Guapo fusiona teatre, diàlegs, música i, sobretot, grans dosis d´humor, en l´espectacle "#quenompsfrunjanlafiesta", que presenta aquest diumenge, a les 19 h al Teatre de Blanes.

5 La bogeria de The Chancletes a Olot

The Chanclettes celebren els seus 20 anys de carrera amb "#DputuCooL", un espectacle esbojarrat i compromès en el qual la companyia ofereix un retrat hilarant de la societat que ens envolta. La representació es podrà veure dissabte, a les 22 h a la Sala El Torín d´Olot.

6 Big Mama amb banda al Sunset de Girona

L´artista de referència del blues fet a Catalunya en les darreres dècades, Big Mama Montse es presentarà aquest dissabte, a partir de les 23 h al Sunset Jazz Club de Girona, per primera vegada acompanyada de la seva potent banda.

7 La Fira-Mercat de les Guilleries de Sant Hilari

Dissabte i diumenge, Sant Hilari Sacalm acull una nova edició de la Fira de les Guilleries, que com sempre inclourà tot allò que s´origina, defineix i s´ofereix a les Guilleries, amb una zona de mercat dedicada als productes i productors, fira de professionals i serveis turístics o un punt d´informació turística.