ddg banyoles

n Banyoles acull avui una jornada orientada a professionals de l'àmbit del desenvolupament i l'aprenentatge infantil, «Vigilem perquè aprenguin», en la qual es donaran a conèixer els possibles signes d'alerta per tal de detectar-los.

La jornada, que es fa de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 8 del vespre a la sala de socis del Club Natació Banyoles, s'estructura en tres blocs: «Del bressol a Primària», «Activitats instrumentals» i «Família i entorn». Experts parlen de temes relacionats amb el desenvolupament i l'aprenentatge infantil com ara la detecció precoç dels signes clínics d'alerta, la nutrició o l'aprenentatge i les conductes problemàtiques, entre d'altres.

La consellera comarcal de Benestar Social i Ensenyament, Ester Busquets, va explicar que «pretenem donar eines als professionals que treballen en el món educatiu per garantir la qualitat en l'educació, que passa per una detecció i un tractament primerenc de possibles patologies». La jornada l'organitzen el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de l'Àrea de Benestar Social del Consell del Pla de l'Estany, l'Escola de Patologia del Llenguatge de l'Hospital de Sant Pau i la Santa Creu i l'Ajuntament de Banyoles.