ddg olot

n Josep Mir (regidor d'Ensenyament pel PSC) va anunciar que l'Ajuntament d'Olot ha encarregat un estudi de les mancances de l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Olot.

També va indicar que ell i l'alcalde, Josep Maria Corominas (PDCat), han rebut la confirmació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i de l'Ajuntament de Girona sobre el fet que no hi ha una voluntat propera en el temps de fer uns estudis de disseny a Girona que siguin competència dels d'Olot.

Mir va fer les afirmacions en el darrer ple. En la sessió van aprovar per unanimitat una moció d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Demana que la Generalitat no faciliti estudis de disseny a centres que no siguin l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Olot.

L'alcalde, Josep Maria Corominas, va recordar que l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Olot és un centre que va bé. El màxim representant de l'Ajuntament va reconèixer que l'edifici actual té mancances en el sòl i els tancaments que no han pogut ser afrontades per l'Ajuntament.

Manteniment

Va recordar que el manteniment de les escoles va a càrrec del Departament d'Ensenyament. Va justificar que l'Ajuntament ha hagut d'afrontar emergències -com reparar la teulada de l'Escola Malagrida o solucionar la manca de gimnasi de l'Escola del Pla de Dalt- i no ha pogut afrontar les urgències de l'escola de disseny.