Les bones sensacions dels sabors de la Fira Orígens es transmeten en el benestar que marca el somriure de la gent que ahir visitava el certamen dels bons aliments que se celebra aquests dies a Olot. La gent passejava tran-quil·la per un espai que ha canviat la forma de les parades: ara són construccions de fusta més càlides i properes, més d'acord amb l'esperit de la fira que no pas les instal·lacions futuristes dels altres anys. A la fira hi ha visitants de totes les edats i, segons va observar el regidor Estanis Vayreda, molta gent de fora. Darrere els taulells, els productors ofereixen els aliments als visitants, i hi ha dotze productes ecològics.

La fira finalitzarà avui amb la presència de Jordi Vallespí, Marc Ribas, Albert Sastregener, Jordi Juncà, Fina Puigdevall, Pere Planagumà i Albert Lorenzo. A més, a l'Aula de Tast es descobrirà la tòfona, es farà un tast dels millors productes de Girona Excel·lent, es donarà a conèixer una selecció dels millors aliments dels Països Catalans i es parlarà també de cervesa ecològica.