ddg sant feliu de pallerols

n L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, en el seu darrer ple, va aprovar l'adjudicació de l'obra del Centre de Serveis a la Gent Gran a l'empresa Gestora d'Administració i Atenció a la Vellesa (GAAVOC). Es tracta de la mateixa empresa que gestiona la residència Montsacopa d'Olot i el centre de dia de Tortellà. L'oposició, Units per Sant Feliu-ERC-AM, va votar en contra de l'adjudicació.

El Centre de Serveis a la Gent Gran de Sant Feliu de Pallerols es va començar a tramitar fa una dotzena d'anys. En un principi, el denominaven «geriàtric de Sant Feliu de Pallerols». Tot i haver comprat els terrenys, l'Ajuntament, a partir del 2008, es va trobar amb els tràmits aturats per la crisi econòmica. Llavors, l'Ajuntament va buscar la solució a través de la concessió a una empresa privada en concert amb la Generalitat.

Així doncs, el 18 de desembre del 2014, l'Ajuntament va aprovar una primera concessió que lligava la construcció i la posterior gestió de la residència.

Dos mesos després, Units per Sant Feliu va recórrer l'adjudicació i l'Ajuntament va congelar els tràmits. Dos anys després, l'aprovació del ple ha tornat a activar el projecte.

La voluntat és que el Centre de Serveis per a la Gent Gran es posi en marxa en el decurs del 2017. La previsió es activar-lo al 40% de la capacitat prevista, unes 60 places, de les quals 25 seran de concert entre famílies i Generalitat.

La idea és que també doni serveis de centre de dia als veïns de Sant Feliu i rodalia.