Els Mossos van detenir ahir al matí una dona de 26 anys, veïna de Llagostera, per conduir temeràriament i sota els efectes de l'alcohol.

Els fets es van produir a l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Capmany. Segons els Mossos, el vehicle circulava a gran velocitat, havia perdut la roda davantera i el disc de fre tocava l'asfalt fent espurnes per la fricció.

La conductora no va fer cas de les indicacions dels agents i va circular uns 28 quilòmetres en sentit contrari i sense la roda.

Finalment, una patrulla va haver de tallar l'autopista per evitar que es produís una col·lisió frontal i va aconseguir aturar-la. La prova d'alcoholèmia va donar positiu amb una taxa de 0.62 mg/l en aire expirat. Davant d'això, la jove va ser detinguda pels dos delictes contra la seguretat del trànsit i passarà a disposició judicial.

En llibertat provisional

Aquest dilluns, ha passat a disposició del jutjat d’instrucció 8 de Figueres, que ha acordat la intervenció del vehicle i del permís de conduir de la dona, que ha quedat en la llibertat provisional per un delicte de conducció temerària. El judici per aquests fets se celebrarà el proper 11 de gener.