Olot acollirà la nova edicició del Congrés de Fires de Catalunya

Debatran l'evolució del sector, estratègies per a la venda de fires i les estratègies de promoció

22.11.2016 | 11:14

La vint-i-tres edició del Congrés de Fires de Catalunya començarà dimecres, dia 23 de novembre, a Olot a la sala Torín. Es tracta de la cita anual més important per als professionals del sector firal català. Un centenar de responsables tècnics i polítics dels 42 associats a la Federació de Fires de Catalunya, a més de proveïdors, participaran en aquest esdeveniment.

El congrés tractarà temes com l'evolució de les fires o la manera de vendre-les. Hi haurà un observatori de la qualitat de les fires de Catalunya i el lliurament de premis a la innovació en matèria de fires. Durant el congrés, alts càrrecs empresarials oferiran conferències sobre l'evolució del sector, eines d'estratègia o venda de les fires que s'organitzen al territori. S'organitzaran taules temàtiques per promoure debats.

En el marc del congrés, la Generalitat realitzarà la Presentació dels Indicadors del 2016, l'observatori de la qualitat de les Fires de Catalunya i el lliurament de premis a la Innovació. Les activitats es clouran amb la taula rodona-debat sobre Models d'excel·lència de fires gastronòmiques.

Promoció de fires

L'Ajuntament d'Olot aprofitarà per promocionar les fires que té associades a la Federació de Fires de Catalunya. Son la Fira Orígens, la Fira de Sant Lluc i la Fira de Nadal. La Fira Orígens està dedicada a la promoció i venda de productes alimentaris amb qualitat i proximiat. La cinquena edició va tenir lloc el passat cap de setmana.

La mostra de Sant Lluc és d'orígen medieval i en un principi estava exclusivament dedicada a la ramaderia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema