Tot Nuvis a Girona

De divendres a diumenge, el Palau de Fires de Girona acollirà un any més Tot Nuvis que comptarà amb 122 expositors en 4.000 m2 i que s´organitza amb l´objectiu de proporcionar en un únic espai tots els elements que els organitzadors poden necessitar: des del lloc ideal per a una festa fins als vestits dels nuvis i dels convidats, passant per les empreses que s´encarreguen del càtering, grups musicals, decoració, pastisseria, joieria i un llarg etcètera. Tot Nuvis obre les portes divendres partir de les quatre de la tarda i el dissabte i diumenge estarà obert de 11h a 20.30 h, amb entrada lliure per a tothom.

Fira de Sant Andreu a Torroella

Durant el cap de setmana celebració de la fira agrícola, ramadera i comercial de Sant Andreu amb la Fira comercial i artesana, Exposició de maquinària agrícola. Exposició de vehicles nous i segona mà, Activitats lúdiques i culturals, XXV Festa dels Cavalls, XIX Campionat de Catalunya de Coloms de Raça, XXV Concurs de Gossos d´Atura, XVI Fira en el Record, XI Mostra d´Entitats i XVII Jornada Tècnica de la Poma. La fira se celebra cada any el darrer cap de setmana del mes de novembre.

15ª Mostra de Formatges Artesans de Catalunya a Bàscara

A la Plaça Major, de 10 del matí a nou del vespre, aquest dissabte i diumenge, es podran tastar diverses mostres de formatges artesanals elaborats amb de llets de vaca, cabra i ovella. Durant la mostra també es farà la presentació del llibre 'Formatges, els 50 millors de Catalunya'.

Festa de la música a Blanes

A dos quarts d´una del migdia amb sortida des de la plaça de la Sagrada Familia i fins a la plaqça Espanya amb recorregut pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla i pel Pg. de Dintre, i com a acte de celebració de la Festa del Músic cercavila amb els membres de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria. A dos quarts de dues, a la plaça Espanya petit concert i breu audició de sardanes a càrrec de la banda i cobla del col.legi Santa Maria.

Festa Major de Serinyà

A les 12 del migdia, ofici solemne i tot seguit, sardanes. També al migdia, a la plaça davant l’Ajuntament, concert infantil amb la Banda Balca. A les 6 de la tarda, concert i ball a càrrec de l’orquestra Selvatana.

Festa Major d'Estanyol

A les 10 del matí a l’església de Sant Andreu missa solemne amb acompanyament de la coral Josep Ruhí de Bescanó. A la mateixa hora comença a la plaça d’Estanyol el mercat d’artesans, i la zona

d'inflables per a la mainada i paint ball. A les 11 del matí ball de gegants. A 2/4 de 12 del migdia espectacle del Petit Circ de Carrer i taller infantil a la plaça d’Estanyol. A la 1 del migdia havaneres solidàries amb recollida de llaunes i conserves de peix per al Banc dels Aliments.

Festa de la gent gran a Sant Feliu de Guíxols

A la 1 del migdia al pavelló de la Corxera festa de la gent gran amb obertura de portes. A dos quarts de dues, dinar i després festa amenitzada amb humor amb Josep Costa i Toni Chamorro, havaneres amb els Llops de Mar i ball de tarda amb l’orquestra La Chatta.