n L'Ajuntament de Campdevànol, en el seu darrer ple, va aprovar un pressupost de 3.976.893 ?, un 24,06% més que el del 2015. La previsió de comptes va tirar endavant amb els vot a favor de CiU, l'abstenció de la CUP i MES i el vot en contra d'ERC. Els comptes preveuen un augment de les inversions al municipi. El motiu de la puja està en la reforma del pavelló municipal Mercè Guix, inclosa a la Llei de Barris.

El pressupost preveu inversions a les places Clavé, Valldemosa i de la Sardana. Inclou actuacions a l'aparcament ADIF. La idea és arranjar l'espai i adequar-hi un espai per a autocaravanes. Encara preveu la construcció d'un vial de sortida al Barri del Castell i altres actuacions als barris.

Els pressupost també dedica uns diners a la celebració de la Capital Europea del Ferro prevista per al 2017. Inclou un impuls a l'emissora municipal Ràdio Campdevànol i millorar les subvencions a les entitats del municipi.

El regidor de Serveis Econòmics, Sergi Corbatera (PDCat), ha destacat la transcendència d'uns pressupostos destinats a projectar el poble de cara al futur i que serveixen per consolidar iniciatives, segons ell, indispensables.

L'alcalde, Joan Manso (PDECat), ha definit el 2017 d'any trepidant amb inversions que ajudaran a millorar el municipi i projectes molt interessants com la capitalitat europea.

Per tal de fer participatives les inversions, l'Ajuntament de Campdevànol ha organitzat una consulta popular perquè els veïns puguin decidir sobre la urbanització de les places Clavé, Valldemossa i de la Sardana.

La presa de parer demanarà sobre la presència d'arbrat, la situació d'una font i la creació d'una rambla.

La consulta està programada pel dimarts, dia 6 de desembre. La proposta de consulta ha estat pactada amb l'oposició.