n Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes de 20 i 23 anys, veïns de Girona i Salt com a presumptes autors de dos robatoris amb força i dos més amb violència, danys, lesions, conducció temerària i un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat. Els fets van passar el 21 de novembre quan el cos va tenir coneixement d'un robatori en un domicili de Sils.

Els lladres havien fugit amb un monovolum. Pel camí, els agents van creuar-se amb un vehicle que coincidia amb la descripció i, fetes les comprovacions, van saber que es tractava d'un turisme sostret el 12 de novembre a Salt. Diverses dotacions van seguir-lo fins arribar a la Giv-6703 al santuari dels Àngels, a Quart. Els sospitosos van fer cas omís de les indicacions dels agents i van donar diversos cops al vehicle policial, posant en perill els usuaris de la via. En un revolt, el vehicle va xocar contra un marge i els agents van aprofitar per col·locar els vehicles al davant per evitar que fugissin de nou.

El conductor va escapar per la muntanya a peu i els dos passatgers van resistir-se a la detenció donant cops de puny i cosses als agents. Un cop detinguts els dos sospitosos, els mossos van localitzar i recuperar diversos objectes que s'havien sostret al domicili de Sils.

L'endemà, 22 de novembre, la policia va localitzar el conductor que havia fugit per la muntanya i el va detenir. La investigació dels mossos va concloure que aquells tres homes estaven implicats en diversos robatoris que s'havien produït a les poblacions de Salt, Riudarenes i Sils.

El primer robatori es va produir el 12 de novembre. Els detinguts van entrar a un domicili de Salt on van robar diversos objectes, entre els quals hi havia uns pals de golf de nen i una bossa de mà de la propietària on hi havia les claus del cotxe. El vehicle estava estacionat al mateix carrer i els lladres se'l van endur.

El 20 de novembre, mentre els propietaris d'un bar de la població de Riudarenes estaven fent el manteniment van veure que uns homes havien entrat a l'establiment a robar. Els lladres, en veure's sorpresos, van estabornir a cops de pal de golf l'amo del bar i van fugir del lloc amb el vehicle sostret.

Al dia següent, els lladres van entrar a robar en un habitatge de Sils mentre els seus propietaris dormien i van sostreure diversos objectes, entre ells uns ganivets de grans dimensions.

Tot seguit van entrar en un altre domicili de la localitat de Sils però en aquest cas van ser sorpresos pels propietaris. Quan van fugir de l'habitatge els lladres van intimidar i amenaçar l'amo de la casa amb un ganivet de cuina de grans dimensions.

Els tres homes van ser enviats a presó provisional.