La regidora Anna Descals (CUP) va demanar que es faci públic el cost de la pista de gel que, durant les Festes de Nadal, estarà ubicada a la plaça Major d'Olot. Descals va aclarir que el seu grup és contrari a la pista de gel pel seu cost ambiental i econòmic.

Segons la regidora, la CUP aposta per una alternativa a l'hora de fomentar la celebració del Nadal. Descals va demanar «quant es cobra pels tiquets» i va manifestar la seva decepció per no haver pensat «en una altra activitat més sostenible».

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Municipal pel PDCat, va explicar que les despeses previstes pugen a 40.000 €. Això no obstant, va precisar que al final entre el que aporta l'empresa, els comerciants i el que es recull dels tiquets, l'aportació de l'Ajuntament acostuma a voltar els 7.000 €.

Vayreda va explicar que tant els veïns com els comerciants li comenten en positiu la pista de gel i que aquesta instal·lació durant 28 dies dinamitza el centre comercial i per l'efecte que fa té un cost baix. La demostració -segons ell- és que hi ha moltes ciutats que també posen una pista de gel al centre per Nadal. En els darrers temps n'hi ha hagut a poblacions com Ripoll i Figueres.

Vayreda es va mostrar obert a les alternatives que pugui proposar la CUP. «Encara que sigui per canviar, les estudiarem», va dir el regidor afegint que agrairan «una alternativa que suposi una despesa similar i que tinguin una durada igual».