Un ciclista de 17 anys, Guillem Garcia, va ser atropellat dimecres a les sis de la tarda a la rotonda de la Solfa, a l´entrada d´Olot per les Preses. El jove acabava d´entrenar-se i va entrar a la rotonda per girar cap a l´avinguda Antoni Gaudí.

Quan va fer la maniobra de girar va topar contra un turisme que pujava d´Olot en direcció a les Preses. La col·lisió va fer saltar pels aires el jove i la bicicleta i va haver de ser traslladat a l´hospital d´Olot i de la Garrotxa amb ferides lleus. Al lloc dels fets van anar-hi dues ambulàncies, policia i bombers. Guillem Garcia és conegut, entre altres coses, per haver guanyat la prova IV Txuma Internacional cadet.

Els accidents a la carretera són el principal impediment de la pràctica del ciclisme en carretera. Si bé la posada en serveis d´autovies ha propiciat l´existència de rutes amb pocs cotxes, les entrades a les ciutats són zones de molt de perill.

Giratoris

Una de les més grans dificultats dels ciclistes són les rotondes. Els giratoris eleven la concentració dels conductors envers els altres cotxes per tal de no col·lidir. Això no obstant -en moltes ocasions-, no s´adonen dels ciclistes que volen girar. Així, tot i que els ciclistes fan senyals amb els braços no entren en la consciència dels conductors de vehicles de motor.