Dissabte 3

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims en general, si bé la nuvolositat augmentarà a partir de mitja tarda de sud a nord fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat en general al final del dia, tret del Pirineu i Prepirineu on la nuvolositat serà menys abundant. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent fins a migdia, així com intervals de núvols baixos a les Terres de l'Ebre durant tot el dia. Al final del dia s'esperen alguns ruixats febles i aïllats a l'extrem sud del país i no se'n descarten al litoral nord. En general, acumularan quantitats minses de precipitació.

Diumenge 4

Fins a mig matí s'esperen precipitacions a l'extrem sud i a l'extrem nord-est del país. A partir de llavors s'aniran estenent a altres punts de la meitat est del territori i a la resta del litoral. Al final del dia no es descarta que les precipitacions puguin afectar a altres punts del país. En conjunt, les precipitacions seran d'intensitat feble i localment moderades al nord-est, i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general, i localment abundants al nord-est.

Dilluns 5

Serà el dia que es preveuen més xàfecs, sobretot a primera hora del matí. A la Garrotxa i el Ripollès es poden acumular precipitacions superiors als 30 litres per metre quadrat, el doble el que es preveu al Gironès. A l'Empordà i la Selva Marítima les precipitacions seran de menor intensitat.

Dimarts 6

Enara es pot excapar alguna gota a pluja a les comarques gironines, tot i que a mesura que passin les hores el sol s'imposarà a tot el territori. El bon temps persistirà fins al final de la setmana.