L'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG) i la Fundació SER.GI han signat un conveni de col·laboració que permetrà donar a conèixer la campanya «Polseres verdes per un habitatge digne» entre l'empresariat que hi està associat.

Aquesta nova campanya de la Fundació consisteix a recaptar fons per als projectes d'habitatge social de l'entitat, amb la distribució d'unes polseres verdes que s'han dissenyat especialment per aquesta finalitat.

L'acord també servirà perquè aquells associats de l'AEEG que ho vulguin puguin col·laborar a través de la campanya «Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI», que capta fons per al projecte de masoveria urbana de l'entitat. Aquest programa impulsa el lloguer social d'habitatges, a canvi que les persones que se'n beneficien hi contribueixin amb el manteniment o fent reformes en l'habitatge.

Un altre dels punts de col·laboració és l'oferiment per part de la Fundació dels serveis de formació per a empreses, que consisteix en una formació específica per a la gestió de la diversitat cultural, religiosa i lingüística en l'àmbit laboral. A més, l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona -que supera els 450 associats- inclourà la Fundació SER.GI com a beneficiària en algun dels esdeveniments que organitza l'associació d'empresaris. Aquesta també es compromet a fer difusió entre el seu públic dels diferents projectes i iniciatives de la Fundació SER.GI.