Nit tràgica a la Selva. Una nena d'un any i dues dones van morir en un greu accident de trànsit quan el cotxe es va precipitar per un barranc proper al pantà de Susqueda. En el cotxe sinistrat, un Opel Vectra amb només capacitat per a cinc persones, n'hi viatjaven set. Es dóna el cas a més que una de les dones que va morir en el sinistre viari estava embarassada.

A part de les tres difuntes, hi viatjaven el conductor i tres nenes ­menors d'edat més (de 3, 8 i 10 anys). Una d'elles va ser traslladada en estat greu a l'hospital, mentre que la resta van quedar ferides lleus.

Totes les víctimes són de Salt, tots membres d'una mateixa família d'ètnia gitana. Les difuntes tenien 31, 50 i un any. La de 31 anys era la mare de les criatures i la jove de la de 50 anys.

El fatídic accident de trànsit es va produir pels volts de dos quarts de nou del vespre en una pista que transcorre pel costat del pantà i que puja cap al Santuari del Coll. Per causes que es desconeixen, el vehicle va sortir de la via,va bolcar fent voltes de campana i va caure fins al fons d'un barranc de més de set metres d´altura i va quedar del tot girat. Només es van salvar quatre dels set ocupants. Dues dones i una nena van perdre-hi la vida, en el primer accident mortal del pont de Desembre.

Fins al lloc dels fets s´hi van desplaçar nombroses patrulles dels Mossos d'Esquadra, els Bombers i el SEM. També va decidir anar-hi el conseller Jordi Jané a causa de la gran gravetat dels fets i per aclarir el que havia ocorregut. L'Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d'Esquadra està al càrrec de la investigació.

La menor ferida greu està greu a l'UCI del Trueta

Els supervivents de l'accident de trànsit es troben ingressats a l'hospital Josep Trueta de Girona.

La menor de tres anys que va ser traslladada en estat greu ahir a la nit, es troba ingressada a la UCI Pediàtrica amb pronòstic reservat.

Pel que fa a les altres dues nenes, de deu i vuit anys encara són al Trueta. Ambdues, en estat de menys gravetat., segons fonts del centre de salut. El pare ha estat donat d'alta durant la matinada.

L'Ajuntament de Salt per la seva banda, ha convocat un minut de silenci davant de l'edifici consistorial a les 12 del migdia. Ja que les tres víctimes mortals eren veïnes de la localitat.