Les cues de vehicles a la travessa de la C-152 es van tornar a repetir ahir en l'inici del pont de la Puríssima. Els vehicles provinents de la C-37 Vic-Olot- túnels van haver d'esperar una estona per poder entrar a la Fira de Sant Nicolau de la Vall d'en Bas i a Olot.

El trànsit provinent de les comarques de Barcelona en direcció a Olot i la Garrotxa manté una línia ascendent des de l'obertura dels túnels, a l'abril del 2009. La darrera xifra feta pública és la de 121.000 vehicles en direcció a la Garrotxa, durant el juliol.

Els períodes de vacances i els ponts com el d'ahir són els de més flux de vehicles. Ahir, les cues es van trobar amb una boira espessa que va durar fins a 2/4 de 12 del matí. La boira provocava una conducció més prudent i més lenta.

Des del 2009, l'alternativa d'una variant que acabi amb les cues és una reivindicació dels municipis de les Preses, la Vall d'en Bas i Olot.

Territori va proposar dues rotondes mentres espera tenir recursos per a la variant, però no va obtenir el vistiplau dels veïns.